dilluns, 19 d’abril del 2010

Joc de Sant Jordi 2010


Cliqueu damunt l'enllaç per veure de que va això, bases exactes, premis, etc.

En essència es tracta de bàxicament fer un relat que tingui un màxim de 50 paraules (dues mots units per apòstrof compten com un) en el qual s'hi ha d'incloure el títol d'un llibre que vulgueu recomenar i el nom d'un autor. El títol del llibre recomenat no ha de veure res amb la història.

Aquesta és la meva proposta.


Conte de Sant Jordi

—Un paquet per tu!— crida el marit, despreocupat, enderiat amb els quilòmetres que correrà avui. Tanca la porta.
Ella, per fi sola, desembolica la capsa. A dins, una rosa i Un país de butxaca del Bezsonoff. Ho amaga tot. Cal que l’espòs no deixi el jooging per la boxa.

1 comentari:

Florenci Salesas ha dit...

Joana: No ho sé quins instints suïcides pot tenir el qui envia un paquet d'aquest nivell d'intimitat a la senyora de del fornit cavaller joogingaire de la foto. Suposem que la dama bé s'ho val. O com a mínim desitjem, pel seu bé, que així ho sigui. D'aquesta manera, l'estada a l'hospital, en cas que el corredor descobreixi que ha de canviar d'afecció esportiva, li serà més suportable.
I moltes gràcies per les paraules encoratjadores!

Fina: Benvinguda sigueu al meu blog, i més si ho feu amb aquest verset satíric tan divertit. De relat de poques paraules a verset de poques paraules. Ara, vós ja me l'heu estomacat de valent al valent/inconscient enviador del regal de Sant Jordi, pobret.
Gràcies!