dilluns, 24 de maig del 2010

Boira a Sitges 23 de maig del 2010

Ahir va haver aquesta boira a Sitges. Feia por.

Sort tenim dels sistemes solars d'estrelles dobles, que ens mantenen en ruta, ben encarats...

3 comentaris:

Florenci Salesas ha dit...

Vaig sortir un moment a la terrassa i vaig veure una boira com poques vegades havia vist. I menys, així, de sobte, a mitja tarda, enmig d'un dia assolellat. Vaig fer unes quantes fotografies des del mateix punt. Més tard, vaig tornar a sortir, i, més o menys des de la posició d'abans, en vaig treure algunes més. Això va durar une quantes hores. Jo anava fent les meves coses, amb els nens, etc. però de tant en tant visitava l'amiga la boira per fer-li el "portrait".
Al final, aquest matí, he perdut uns deu minutets a muntar totes les imatges amb foses encadenades en el video que podeu veure i afegir una música meva misteriosa que tenia. Plis, plas, fet!
Podeu reconèixer el meu petit cotxe: el blauet, el segon començant per baix.
Sí, tinc una setmana complicada, com bé dius. Però així estem més entretinguts.
Gràcies Joana. Què vagi molt bé també!

Neus ha dit...

Sí que amb la música fa un ambient tétric, aquest oratge, canvi climàtic ens dóna cada sorpresa... Qué fort! creuia que lo del 2cv era una broma! és original

Florenci Salesas ha dit...

Neus, no feia broma, eh. El meu 2cv és l'unic cotxe que tinc des de fa més de vint anys. Ell ja en té més de 32 a hores d'ara: al seu temps ja el vaig comprar de segona mà. I encara rutlla la mar de bé. Rum-rum! tof-tof! ...però tira.