dijous, 10 d’octubre del 2013

Dos vídeos d'un conductor japonès, on no hi passa gairebé res.

Zen a la carretera amb els vídeos de l'usuari de Youtube FUNNYDR1VER, escollit a l'atzar d'entre milers de vídeos similars

Avui hem esmorzat mirant aquest vídeo, filmat per l'usuari japonès FUNNYDR1VER conduint per una comarcal nipona, de nit. Hi podem veure dos conills travessant la carretera, fenomen del qual ens avisa convenientment l'amable usuari amb la paraula CAUTION! (un al minut 0:14 i un altre al minut 6:24). Hi ha milions de conductors japonesos que pengen el seu vídeo de carretera, però FUNNYDRIVER ha estat el primer que he descobert. Com que l'amor a primera vista és així, em quedo amb aquest i els seus recorreguts.




Segon vídeo de l'usuari FUNNYDR1VER, visionat un cop l'esmorzar ja circulava budells enllà. Aquí, el nostre amic japonès ha filmat el mateix recorregut que en el vídeo anterior, però de dia. En aquest, el gag involuntari es produeix a partir del minut 4:17, moment en el qual es troba amb un la nosa d'un petit camió. Per evitar-nos un avorriment innecessari, FUNNYDRIVER ha tingut el detall d'accelerar la velocitat de la reproducció fins el minut 4:36,  moment de l'avançament.


Ambdós vídeos formen part d'un moment de vida d'aquest japonès anònim, penjats a la xarxa el 1 de març del 2009.