dissabte, 26 de desembre del 2009

Un regal meravellós

Castell de foc a Sitges, des de la Platja Sant Sebastià. Fotografia de Maite González

A partir del dimarts que ve, desapareixeré fins el dia 19 de gener. Al llarg d’aquestes setmanes haig de fer algunes coses, a un lloc on l'accès a Internet no està assegurat tota l'estona. No vull marxar, però, sense compartir aquesta fotografia del castell de focs, vist des de la platja sant Sebastià, amb qui doni un tomb per aquesta pàgina, sigui amic o enemic. Lamento que hagi de ser a través d’aquesta reproducció que no li fa justícia, de cap manera. No me n’he pogut estar. L’artista que l’ha pres ha tingut la gentilesa de regalar-me un punt de llibre amb la imatge impresa. Des del primer moment que m'he quedat mut. De debò.

Havia vist altres instantànies des d'aquest angle, enmig les espurnes i el fum dels focs. Algunes m’havien enamorat. Però aquesta té alguna cosa especial que no sé explicar. O moltes. Tot el dia que miro de dir quelcom, trobar un adjectiu just, que no l’embruti. Em dono per vençut. Mireu-la i ja us ho fareu vosaltres mateixos. Ella, per la seva banda, crec que es defensa sola. No cal que unes paraules encartonades pretenguin aconsellar com s’ha d’assaborir, que cal pensar, sentir.

Moltíssimes gràcies per tot, Maite i Lisset.

2 comentaris:

El Kioskero del Antifaz ha dit...

N'estic segur que aquesta estada teva a aquest lloc on l'accés a internet no està assegurat tota l'estona, serà un abans i un després de moltes coses.

Respira fort, deixa't dur i ja m'explicaràs.

Bon viatge, feliç estada, però sens dubte, el millor... serà el retorn i el sediment que deixaran aquests dies per a la resta de la teva vida ;-)

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.