dilluns, 31 de gener del 2011

Entrevista de Vicenç Morando a Beli Artigas a Ràdio Maricel

Imatge de Lluïsa Carbonell

La plataforma SOS Sitges reb el reconeixement de SOS Monuments

(text extret de la web de Ràdio Maricel)

12:43, dilluns, 31 gener 2011
La plataforma SOS Sitges ha rebut el premi Admiracions conservades 2010 que li ha atorgat el col.lectiu SOS Monuments, per la campanya de defensa dels museus Cau Ferrat i Maricel, en un acte en el qual l’Ajuntament de Sitges ha rebut el premi Admiracions destruïdes per la reforma dels mateixos museus. En parlem amb Beli Artigas, portaveu de la plataforma.
Escolteu-ho

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Resulta fonamental la tasca de difusió de la vostra defensa del patrimoni per part dels mitjans de comunicació locals... De bell nou,
felicitats i tot el meu suport!

Galionar ha dit...

Ja he escoltat l'entrevista de Ràdio Maricel! M'ha semblat força brillant per part de l'entrevistador i l'entrevistada, donant opció a explicar i aclarir molt més com ha anat tot plegat. I mira, de passada t'han fet bona publicitat del blog. Poc t'ho devies pensar, quan vas escriure tot allò de les galtes posteriors enmig d'un enterrament i tota la resta, que sortiria per antena!
Una vegada més, enhorabona pel reconeixement que us han atorgat.
Una abraçada.

Florenci Salesas ha dit...

Moltes gràcies de nou, també, Jordi!

I tant, Galionar. Em vaig quedar parat quan el sr. Morando comença a llegir l'entrada del blog fins al fragment de les natges... mar de Déu! Mira que l'apreta a la Beli, però per mi ella se'n surt molt bé. Ja es poden emparar en equilibris legals, d'una legalitat real misteriosa. A l'Al Capone tampoc hi havia manera d'agafar-lo.